livetinorr

Mina tankar om stort och smått.Familjen ,maten och träningen som finns i bakgrunden

Jul i stockholm..

Kategori: livet

för att underlätta för hela familjen så for jag och Hampus till stockholm.
Jag var jätte hes efter att ha tappat rösten och kände att jag inte var riktigt på gmen jag höll tummarna och hoppades på det bästa.
På vägen ner var det ett gräsligt snö väder så jag kände mig glad över att ha bestämt mig för att stanna ett tag hos pappa och äta middag.
Det var väldigt trevligt och uppskattat av hampus framförallt som inte hade så mycket tålamod kvar för att sitta längre i bilen. Vi hade åkt kl 06.20 hemifrån och stannat i s-svall en timme vid tio ca och var nere i gävle först kl tre.Efter lek och god mat som hampus inte åt något av mer än en bulle till fika så for vi vidare och var nere i sthlm kl 21. Så resan tog en dag.. men vi hade ju knappast stressat heller.
Mattis jobbade ju ändå så honom fick vi träffa på morgonen.

Det jag tyckte va lite mysigt va att stockholm låg i ett vitt snö täcke=) .
Det har nog inte hänt på ganska länge att det har varit mer snö här än hemma.

Men jag har fått rapport om att snö mängden hemma har ökat sen jag for så vem vet jag kanske inte kommer in hemma=) Jo jag tror att min snälla granne har varit framme och dragit det värsta framför dörren  iaf.
Nyår firas hemma i svanabyn tyvärr med okomplett familj.. hoppas att M får det lugnt på nyår förra året hade tydligen varit våldsamt.. måste erkänna att jag är rädd för att det ska hända han något..
Nu ska jag försöka mysa med min familj .. God fortsättning på er alla och skriv gärna något om ni varit inne och läst=)